Ny hemsida för Lerum Fisk

En ny webbplats som matchar den nya varumärkesidentiteten.

Ny hemsida för en svensk fiskbutik

Lerum Fisk behövde en uppdatering från den tidigare hemsidan med implementering av deras nya varumärkesidentitet.

Lerum Fisk kom till oss med en förfrågan om att förnya sin dåvarande hemsida. Några av de nya funktionerna de krävde var ett beställningsformulär, dagliga uppdateringar och en webbplats som är lätt att använda. Vi lyssnade givetvis på våra kunders behov och gav dem en fullt fungerande hemsida med alla de funktioner de ville ha.

En användarvänlig webbplats

Bra användarupplevelse både för användarna och för företaget själva.

Det var väldigt viktigt att hemsidan var enkel att använda både för användarna, men även för Lerum Fisk som uppdaterar hemsidan dagligen. Ett av deras krav var att enkelt ändra informationen på webbplatsen och så som att det har priser som ändras dagligen. Därför skapade vi en Lösning som skulle vara enkel för Lerum Fisk att jobba med när vi lämnade över projektet. 

Lerum Fisk branding

Responsiv? ja!

Alla webbplatser borde fungera på alla enheter! Lerum Fisk är inget undantag. Webbplatsen passar bra på desktop, surfplatta och mobila enheter. Alla deras kunder måste ha möjlighet att besöka deras webbplats, oavsett vilken typ enhet de använder.

Ett användarvänligt beställningsformulär för Lerum Fisk

Ett beställningsformulär både för dagligt bruk och på speciella helgdagar.

Innan Lerum Fisk kontaktade oss fick de många beställningar via telefon och Facebook. En bra lösning för detta var att skapa ett beställningsformulär på hemsidan, så det var lätt för användarna att beställa vad de vill ha. Vi skapade ett beställningsformulär för specifika populära produkter så att folk enkelt kan beställa istället för att ringa eller skriva på Facebook. Som reslutat underlättade det både för slutanvändarna och för Lerum Fisk.

Post
Share
Email

THIS CASE WAS MERPHI COMMERCE SOLUTION.

“>Do you have a similar case?
Lets talk and see how we can solve it. Simply leave your information and we will contact you.

CONTACT US

KONTAKTA