Webbutveckling och varumärkesutveckling för Lerum Fisk & Delikatesser

29 september, 2021

Om kunden

Lerum Fisk & Delikatessers är Lerums lokala fiskhandlare med många års erfarenhet och kunskap. Hemsidan de hade innan gjorde inte företaget rättvisa och loggan matchade inte deras ungdomliga och öppensinnade inställning och karaktär. Ägarna bestämde sig för att fräscha upp sin varumärkesidentitet och uppdatera sin hemsida med vår hjälp. 

The mission

Uppdraget var att skapa en uppdaterad varumärkesidentitet som möter dagens krav och trender men som ändå behåller företagets originella karaktär. Dem behövde en hemsida som har de funktioner som är betydelsefulla för att lyckas och bibehålla relevans i dagens marknad samt anpassa sig till kundernas behov och önskningar. Sist men inte minst behövdes det lite nytänk kring materialet och strategin på sociala medier och hur de kunde använda sig utav dessa kostnadsfria verktyg på bästa sätt för att skapa en kommunikation med sina kunder och följare. 

Resultat

Resultatet projektet slutade med att Lerum Fisk & Delikatesser fick en helt nytt varumärke med nya färger, logotyp, typsnitt och design. Det nya varumärket implementerades på en ny webbsida och i de olika sociala medier kanalerna för att det ska vara sammanhängande. 

Tack Lerum Fisk & Delikatesser för samarbetet! 

 

Länk till Lerum Fisks hemsida

Författare: Minnie Barnaby & Katja Kontio

Dela på facebook
Post
Dela på linkedin
Share
Dela på email
Email

Dela dina tankar

Det är lätt att nå oss och vi ser fram emot att ha en öppen konversation med dig, känn dig fri att ringa eller mejla. Ibland kan det vara lättare att summera sina tankar med ett telefonsamtal, ring då direkt till Philip. 

Philip@merphi.se

+46 76-1917996

EXPLORE OTHER UNIVERSES