Digitalisering inom handeln, webbsida och app

Att implementera relevanta lösningar för dina kunder är vår specialitet! Genom att kombinera alla våra teams kompetens skapar vi en multidisciplinär arbetsgrupp som kan utveckla tekniska och konvertera handelslösningar.

commerse MERPHI

CASES

Se alla våra handelslösningar i form av levererade ärenden. Oavsett om du letar efter en konvertering, webbplats, e-butik eller till och med applikation så finns vi här för att implementera din idé med högsta möjliga kvalitet!

SE CASES
SE CASES

DIGITALISERING INOM HANDELN:

WEBBSIDA

På MERPHI fokuserar vi på att skapa mycket anpassade och originella webbplatser.

UX/UI

I allt vi gör tar MERPHI hänsyn till slutanvändaren för att skapa en konvergerande och användarvänlig lösning.

WEBBSUPPORT

Efter leveransen av din webbplats kan du lägga ut supporten och regelbundna uppdateringar av din webbplats till oss för att du ska kunna fokusera på din kärnverksamhet

INTEGRATION

Vi hjälper dig att integrera din webbshop i alla affärssystem för att skapa en sömlös och automatisk översättning av data. Inget mer dubbelarbete!

SEO

Rank högre konvertera bättre! SEO tar plats på marknaden som en av de viktigaste aspekterna av marknadsföring på nätet och vi på MERPHI följer de senaste och mest effektiva trenderna

E-HANDEL

Tegel- och murbruksmarknaden har sett mycket störningar under det senaste decenniet och nya affärsmodeller har därefter utvecklats. Låt oss hjälpa dig att tänka om dina tegel- och murbrukslösningar.

KLIENTER

RELEVANTA ARTIKLAR INOM DETTA OMRÅDE

VÅRA SENASTE NYHETER

VILL DU HA HJÄLP?

Kontakta oss och få dina idéer till verklighet. Vi ser fram emot att höra av dig!

KONTAKTA OSS

KONTAKTA