DIGITALISERING INOM MARKNADSFÖRING OCH SOCIALA MEDIER

Genom att samarbeta med oss i din marknadsföringssträvan säkerställer vi en datadriven och effektiv implementering. Vi på Merphi tror på att skapa relevant och högkvalitativt innehåll för just din målgrupp.

communication MERPHI 8

CASES

Digital design är en typ av visuell kommunikation som presenterar information eller en produkt eller tjänst genom ett digitalt gränssnitt. Enkelt uttryckt är det grafisk design gjord speciellt för att användas på datorer. Detta omfattar mer än att bara titta på grafisk design på en skärm.

SE CASES
SE CASES

DIGITALISERING INOM KOMMUNIKATION:

GRAFISK DESIGN

Grafisk design tar hänsyn till alla visuella element både i tryckt eller digitalt format. Vår grafiska designer arbetar i nära samarbete med varumärkeschefen för att skapa unika konstverk för varje kund.

BRANDING

Branding tar hänsyn till många olika aspekter och fungerar i huvudsak som ett paraply under vilket flera olika metoder, färdigheter och egenskaper sitter. Grafisk design, konsumentbeteende, användarupplevelse, butiksdesign, visuell merchandising, kommunikation, etc är några av de element som används för att fånga en konsuments uppmärksamhet.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Under de senaste 10 åren har fenomenet sociala medier exploderat och pressen på företag att ha närvaro på sociala medier är större än någonsin. Många konsumenter använder idag sociala medier för att validera ett företags legitimitet, så om din närvaro på sociala medier är låg eller obefintlig är det bäst att du tar dig till det så snart som möjligt (eller kontakta oss så kan vi hjälpa dig att komma igång).

STRATERGI OCH ANALYSER

Merphi kan datadrivet utantill. Vi fattar kalkylerade och objektiva beslut för att implementera den mest korrekta strategin för ditt företag.

SKAPA INNEHÅLL

Innehåll är nyckeln för att leverera relevant material till din målgrupp. Merphi kan hjälpa dig att skapa det mest häpnadsväckande digitala innehållet direkt anpassat för ditt företag.

WEBBUTV.

Bilder och videor hjälper till att fånga och visualisera essensen av varumärken, produkter eller tjänster. bilder. Vackra bilder eller filmiska bilder är sätt att uttrycka unikhet och differentiering från konkurrenterna.

KLIENTER

RELEVANTA ARTIKLAR INOM DETTA OMRÅDE

NYHETERBREV

VILL DU HA HJÄLP?

Kontakta oss och få dina idéer till verklighet. Vi ser fram emot att höra av dig!

KONTAKTA OSS

KONTAKTA