EXPERIENCE MERPHI

Föreställ dig att kliva in i ett rum med multidisciplinära människor samlade runt ett runt träbord som högljutt tjattrar om nästa stora grej, skriva kod, lägga upp användarupplevelsen och identifiera lösningar. Det här är Merphi! Vi kombinerar teknisk kunskap med kreativa människors sinnen i en strävan att möjliggöra digitalisering för dig.

MERPHIS URSPRUNG

2020 grundade Philip Berlin och Mehrdad H. M. Faramani vid sidan av sina studier vid Chalmers tekniska högskola för att hjälpa företag att uppnå mer genom digitalisering.

VI ÄR FRAMTIDEN

Vi tror på att lyssna på morgondagens konsumenter, och vi gör det genom att med glädje rekrytera unga talanger som är ivriga att förbättra världen.

VÅRA SUPERHJÄLTAR

Filip Sperr

Industrial designer

Tänk dig vad en välutbildad industriell designer motiverad av 70-talets funky vibes och memes kan åstadkomma… Underverk! Med en civilingenjörsutbildning från Chalmers och en passion för framtidens teknologier platsar Filip som handen i handsken på Merphi.

Amanda Cederholm

UX designer

Den perfekta kombinationen! En beteendevetare blir UX-designer. Amanda med en värdefull utbildningsbakgrund hjälper företag att utveckla produkter som kunden faktiskt vill ha. Hon hjälper till att analysera kundbeteenden och likt en alkemist förvandlar hon sina analyser till faktiska förändringar, värda sin vikt i guld. 

Mehrdad H.M Farimani

Co-Founder & CTO

Mehrdad H.M Farimani är en av de mest medkännande, tålmodiga och hårt arbetande människorna som ständigt strävar efter att skapa något som kan hjälpa andra! De saker han kan skapa är otroliga, allt i mellan robotar till grafisk design.

Philip Justinus Berlin

Co-Founder & VD

Godhjärtad, charmig och ambitiös är tre ord som bäst beskriver Philip Justinus Berlin. Han är någon som alltid hälsar dig med ett leende på läpparna och får dig att känna dig välkommen.

Phimer

MASCOT

KONTAKTA