Vilka är MERPHI?

MERPHI grundades i Göteborg sommaren 2020 av delägarna Mehrdad Farimani och Philip justinus Berlin. Delägarna lärde känna varandra i samband med deras gemensamma intresse i Chalmers Entreprenörssällskap där Mehrdad och Philip tillsammans satt i styrelsen. Här vittnade dem viljan bland de studerande att skapa förändring till det bättre som gynnade slutkonsumenten såväl som leverantören. 

Det blev tydligt att marknaden är i behov av att införa extern kompetens för att klara sig igenom den oundvikliga digitaliseringsresan som många företag står inför. Allt för vanligt är det med en föråldrad affärsplan som inte är anpassade till nya kundbeteenden och att den interna kompetensen inte räcker till vilken i sin tur leder till förlorade marknadsandelar. Detta ledde slutligen till visionen för MERPHI. 

“Att skräddarsy en digitaliseringsresa för att möta morgondagens konsumentkrav med hjälp av morgondagens konsumenter” 

Vårat TEAM

Merphi digital byrå i Göteborg Philip Justinus Berlin

Philip Justinus Berlin

VD

Godhjärtad, charmig och ambitiös är tre ord som beskriver Merphis andra grundare Philip Justinus Berlin utmärkt! Det här är en person som alltid hälsar dig med ett leende i ansiktet och får dig att känna dig välkommen. Han är klok för sin ålder och vi är väldigt glada att arbeta med honom!

Digital byrå i Göteborg

Mehrdad H.M Farimani​

CTO

De flesta som känner till Merphi vet förmodligen att Mehrdad H.M Farimani är en av grundarna av företaget. För dig som inte känner honom personligen kan vi berätta att han är en av de mest medkännande, tålmodiga och hårt arbetande människor som ständigt strävar efter att skapa något som i sin tur kan hjälpa andra!

Minnie Barnaby

Branding

Minnie Barnaby tog nyligen examen från University of the Arts London och spränger av kreativitet. Hon arbetar med branding och kommunikation

Digital byrå i Göteborg

Katja Kontio

Web Developer

Det är dags att presentera vår första webbutvecklare, Katja Kontio. Hon är kreativ och älskar att lära sig nya saker. “Du kan aldrig lära dig för mycket.” är ett citat som ofta sägs av Katja.

Tien Lam

Financial

Tien är en person med utökad kunskap om företagsekonomi men ännu viktigare är att han är en person som lätt kan charma dig med sin ödmjukhet och äkta mentalitet. 

Följ oss på Instagram

Copyright © 2021 Merphi AB SWE, All rights reserved .

EXPLORE OTHER UNIVERSES