EXPERIENCE MERPHI

Föreställ dig att kliva in i ett rum med multidisciplinära människor samlade runt ett runt träbord som högljutt tjattrar om nästa stora grej, skriva kod, lägga upp användarupplevelsen och identifiera lösningar. Det här är Merphi! Vi kombinerar teknisk kunskap med kreativa människors sinnen i en strävan att möjliggöra digitalisering för dig.

MERPHIS URSPRUNG

2020 grundade Philip Berlin och Mehrdad H. M. Faramani vid sidan av sina studier vid Chalmers tekniska högskola för att hjälpa företag att uppnå mer genom digitalisering.

VI ÄR FRAMTIDEN

Vi tror på att lyssna på morgondagens konsumenter, och vi gör det genom att med glädje rekrytera unga talanger som är ivriga att förbättra världen.

VÅRA SUPERHJÄLTAR

Minnie barnaby MERPHI

Minnie Barnaby

BRAND DEVELOPER

Minnie Barnaby tog examen från University of the Arts London och arbetar nu som vår varumärkesutvecklare. Hon är full av idéer och kreativitet och är fast besluten att hjälpa världen att förändras till det bättre.

Mattias Ronge

WEB DEVELOPER

Det bästa ordet för att beskriva vår web developer Mattias Ronge är kreativitet. Han har en lång bakgrund inom olika typer av produktion, huvudsakligen web design och musikproduktion. 

Gresa Maliqi

COMMUNICATION MANAGER

Gresa Maliqi, vår Communications Manager, är en för böckerna. Hon tar med erfarenhet från techkommunikation och marknadsföring till oss på Merphi och ser till att vi och våra kunder håller oss steget före.

Mehrdad H.M Farimani

CTO

Mehrdad H.M Farimani är en av de mest medkännande, tålmodiga och hårt arbetande människorna som ständigt strävar efter att skapa något som kan hjälpa andra! De saker han kan skapa är otroliga, allt i mellan robotar till grafisk design.

Philip Justinus Berlin

CEO

Godhjärtad, charmig och ambitiös är tre ord som bäst beskriver Philip Justinus Berlin. Han är någon som alltid hälsar dig med ett leende på läpparna och får dig att känna dig välkommen.

Jack Jack

BOSS

Följ oss på Instagram

KONTAKTA