VÅRA TJÄNSTER

Vårt främsta mål är att ge organisationer över hela världen möjlighet att bli mer digitaliserade. Därför tillhandahåller vi digitaliseringstjänster inom tre huvudområden; produktdesign, kommunikation och handel.

PRODUKT DESIGN

Från idé till MVP designar vi både fysisk produkt och HMI+UX av systemet. På MERPHI följer vi en användarcentrerad designprocess och genomför flera användarintervjuer. Som ett resultat ser vi till att formen och funktionaliteten hos slutprodukten först och främst är önskvärd av användarna. För det andra är det användbart för samhället. För det tredje är den vänlig mot miljön och slutligen är den funktionell.

KOMMUNIKATION

Inom kommunikation hjälper vi våra kunder att uppnå digital excellens genom att implementera relevanta verktyg och strategier, vilket möjliggör effektiv och korrekt kommunikation till din slutanvändare. Noggrannhet, effektivitet och relevans är nyckeln!

HANDEL

Att implementera relevanta lösningar för din kundpublik är vår specialitet! Genom att kombinera alla våra teams kompetens skapar vi en multidisciplinär arbetsgrupp som kan utveckla tekniska och konvertera handelslösningar.

ANDRA COOLA SAKER

DIGLY

I strävan efter att liberalisera digitala lösningar har Merphi i samarbete med Nyföretagarcentrum Lerum och Sparbanksstiftelsen Alingsås som mål att skapa en utbildningsplattform som gör det möjligt för småföretag att dra nytta av digitala verktyg.

DROID.IO

Phimer är ett av våra inhouse-projekt som vi utvecklar. Det är ett pågående projekt som ännu inte släppts till allmänheten, men när det väl är klart kommer plattformen att möjliggöra enklare projektledning i konsultföretag.

DIN IDÉ

På Merphi älskar vi nya och kreativa idéer! Vi förstår att vi inte löser alla problem själva, men vi kan vara en del av lösningen. Därför bjuder vi in dig och din idé till oss så att vi tillsammans kan göra världen till en bättre plats!

KONTAKTA OSS

KONTAKTA